Tryck på tröja

Hej på er,

long time no see! Om ni undrar var jag hållit hus så har jag varit upptagen med att förbereda inför designmarknaden, arbeta med portfolion, jämföra tryckerier och annat företagsrelaterat. I övrigt har jag har varit och hälsat på gubben i Stockholm, gått på hundkurs, planterat blommor på altanen och sysslat med sånna där vardagssysslor.  

Hursomhelst, jag funderar på att trycka mina illustrationer på T-shirts. För några år sedan gjorde jag ett samarbete med Missterdressup då de sålde en T-shirt med en illustration av mig. Det var kul. Jag var inne på vistaprint idag för att se lite hur det skulle se ut, jag testade lite som ni ser nedan. Har inte beställt något än, men tänkte börja med varsin till mig och gubben. 

Vad tycker ni? Någon som skulle vara intresserad?