Designmarknad

På lördag tänkte jag dra med mig gubben ut och svira lite på Lindholmens Designmarknad. Jag har aldrig varit där, trots att jag tänkt på det i cirka ett halvt sekel.  Allt som oftast väljer jag ju tanjentbordet och penslarna före..att typ gå utanför mina 39 kvadratmeter. Närå, men jag trivs ju ganska bra med att sitta hemma i en hög av papper, word-dokument och målarfärg, så varför frångå ett vinnande koncept? 

Nä men, jag ska nämligen själv delta i marknaden i augusti, så vill undersöka stället lite. Jag har inte medverkat i någon liknande marknad innan så det ska bli kul! Jag kommer att stå i en monter och sälja prints av mina illustrationer. Kommer nog ha med vissa gamla grejer, men även lite nytt som jag håller på med just nu. Tror det blir kul! Exakt datum kommer framöver.

Nu ska jag ut och gå med vovven.

På återseende!

/ Ida