Mina mål för 2019

Hej!

Hoppas ni har en fin nyårsafton! Själv firar jag med hunden, lite bubbel, lite blogg och en näve lera! En afton helt i min smak alltså. Jo, tänkte skriva lite om några av mina konstnärliga mål för 2019. Men om jag inte uppfyllt dom vid årsskiftet går jag inte under - Jag kommer lixom inte gå raka vägen till bårhuset i så fall. Men här är dom i alla fall! Enjoy!

Medverka i marknader

Under 2018 har jag medverkat i flera designmarknader; lindholmens street design market, We Love Gbg och på Volvo. Det har varit nytt för mig, men det har kommit mycket positivt ur det. Har fått mer koll på vad som “går hem” hos folk. Även om folk har olika smak så finns vissa motiv som tilltalar många. Sen träffar man många andra kreatörer och får kontakter. Varje gång har jag varit pepp och glad när jag gått därifrån. "Kommer absolut att fortsätta med det 2019!

Sen har jag sålt mer varje gång nästan…kanske inte så att jag kan ställa mig på stureplan och vaska skumpa, ÄN.

( på tal om att vaska, kolla in denna video , löv it! )

Min kära vän Paulina och jag (som pekar haha) på We love gbg. Foto: Givi Rukhadze

Min kära vän Paulina och jag (som pekar haha) på We love gbg. Foto: Givi Rukhadze

På  We love Gbg  i nordstan vid jul.

We love Gbg i nordstan vid jul.

Lansera webbshop

Jag har redan påbörjat en Tictail, har något litet mer att fixa innan jag kan göra den offentlig. Det blir nog bra tror jag.

Göra friläggningsuppdrag

För några år sedan gjorde jag ett friläggnings samt fotouppdrag för en butik. Jag frilade en hel drös fotografier på juveler och diamanter. Fotograferade även ett oändligt antal sandaler som jag sedan frilade. Friläggning är något jag finner väldigt tillfredsställande och avslappnande, även om musarm är ett faktum efter ett par timmar. Jag är snabb, noggrann och älskar att frilägga! Det sistnämnda tror jag att jag är ganska ensam om?

F2 (kopia) (kopia).jpg
sandaler14.jpg
sandaler9.jpg

Skaffa återförsäljare

Både för mina illustrationer och fotografier. Det är väl bra tänker jag. Har några potentiella. Vill du sälja mina grejer, hojta osv.

dammwebb.jpg
NAKENWEBB.jpg
frostwebb.jpg

Skaffa ny dator

Jag har ju min MacBook, men den är för gammal för att ha photoshop på, vilket jag måste ha. Sen har jag ju min gamla stationära dator från stenåldern, den håller dock på att få KRUPP.

Måla mer akvarell

Japp, måla mer akvarell. Det är kul och fint!

K.jpg
Skärmavbild 2018-09-22 kl. 15.14.03.png

Göra specialbeställningar

Tänker mig att jag ska måla av folks fotografier. Har kollat runt på folk som håller på med det och de flesta gör teckningar/målningar som i princip skulle kunna vara fotografier. Som en avbild av fotografiet om ni förstår?Det kan absolut vara fint, men jag tänker mig något annorlunda. Återkommer till detta mål.

Hålla i workshop

På de olika designmarknaderna har jag träffat en drös kreatörer som håller i workshops. Exempelvis duktiga patternplan . Är lite sugen på att göra något liknande. Har ännu bara vissa lösa idéer om innehållet. Men det är många som frågar hur jag gör mina skapelser, framförallt dom som är i stilen nedan. Inte sällan vill folk veta väldigt ingående hur jag gör, men det är ganska svårt att förklara sådär mitt i bruset i nordstan. :) Det är många moment. Sen kanske jag inte avslöjar allt, haha. Men kanske kan vara hur man kan kombinera digitalt och analogt skapande? Har inte tänkt jättemycket på det som ni hör, ingen aning om målgrupp etc, men har det på gång uppe i hjärnkontoret.

AkvarellIdaGust.jpg
Kvinnan+print.jpg

Och sen var det slut. Hoppas ni haft ett bra 2018! Det har jag.

Ska%CC%88rmavbild+2018-12-31+kl.+19.31.51.jpg

Gott nytt år!