Att vara ett par

För ett tag sedan när jag kollade igenom mina teckningar/illustrationer/målningar slog det mig att jag ofta målar par. Inte nödvändigtvis kärlekspar, utan helt enkelt bilder där två stycken människor figurerar. Det var lite kul att se det mönstret. Människor är det jag tycker mest om att rita, och även att fotografera. Tycker att dom (eller vi, haha) är väldigt intressanta. Det är fint att skapa en stämning mellan två människor och se hur dom connectar med varandra. Har alltid haft ett intresse av relationer och det mänskliga psyket.

Ett par av dessa bilder är fortfarande in progress och väldigt lågupplösta, hoppas dom syns hyfsat bra ändå. Jag funderar på att göra de fyra första bilderna som prints, vad tror ni om det? Någon som hade varit intresserad?

Lucia och stjärngosse in progress.

Lucia och stjärngosse in progress.

Till denna bild hade jag ett fotografi på min mamma och hennes lillebror som förlaga.

Till denna bild hade jag ett fotografi på min mamma och hennes lillebror som förlaga.

“Klippan”

“Klippan”

Två tanter som satt på stranden när jag var på Teneriffa för några veckor sedan. Still in progress. Ska jag måla denna i färg tro?

Två tanter som satt på stranden när jag var på Teneriffa för några veckor sedan. Still in progress. Ska jag måla denna i färg tro?

“Tanterna” Den här finns att köpa som print.

“Tanterna” Den här finns att köpa som print.

“Berget” Även denna finns som print.

“Berget” Även denna finns som print.

“Hänget”

“Hänget”

“Barn i havet”

“Barn i havet”

“Systrarna” Likaså den hör finns att köpa som print.

“Systrarna” Likaså den hör finns att köpa som print.

“Hänget”nummer 2. Även denna finns som print.

“Hänget”nummer 2. Även denna finns som print.

Om ni är intresserade finns fler prints som jag har till försäljning HÄR.

Hoppas att ni har en fin söndag!