Tryck på tröja

Hej på er,

long time no see! Om ni undrar var jag hållit hus så har jag varit upptagen med att förbereda inför designmarknaden, arbeta med portfolion, jämföra tryckerier och annat företagsrelaterat. I övrigt har jag har varit och hälsat på gubben i Stockholm, gått på hundkurs, planterat blommor på altanen och sysslat med sånna där vardagssysslor.  

Hursomhelst, jag funderar på att trycka mina illustrationer på T-shirts. För några år sedan gjorde jag ett samarbete med Missterdressup då de sålde en T-shirt med en illustration av mig. Det var kul. Jag var inne på vistaprint idag för att se lite hur det skulle se ut, jag testade lite som ni ser nedan. Har inte beställt något än, men tänkte börja med varsin till mig och gubben. 

Vad tycker ni? Någon som skulle vara intresserad? 

Designmarknad

På lördag tänkte jag dra med mig gubben ut och svira lite på Lindholmens Designmarknad. Jag har aldrig varit där, trots att jag tänkt på det i cirka ett halvt sekel.  Allt som oftast väljer jag ju tanjentbordet och penslarna före..att typ gå utanför mina 39 kvadratmeter. Närå, men jag trivs ju ganska bra med att sitta hemma i en hög av papper, word-dokument och målarfärg, så varför frångå ett vinnande koncept? 

Nä men, jag ska nämligen själv delta i marknaden i augusti, så vill undersöka stället lite. Jag har inte medverkat i någon liknande marknad innan så det ska bli kul! Jag kommer att stå i en monter och sälja prints av mina illustrationer. Kommer nog ha med vissa gamla grejer, men även lite nytt som jag håller på med just nu. Tror det blir kul! Exakt datum kommer framöver.

Nu ska jag ut och gå med vovven.

På återseende!

/ Ida

 

Ett arkiv för kreativitet

Hej,

Mitt namn är alltså Ida och jag är 29 år. Jag bor i en liten etta i Göteborg tillsammans med min hund. Jag är illustratör och är även utbildad skötare inom psykiatrin.

Tanken med den här bloggen är att den ska bli en slags samlingsplats för mina idéer och tankar kring mitt skapande. Jag vill blanda annat dela med mig av mina kreativa processer, idétorka, inspirationskällor samt praktiska tips på hur man kan arbeta på ett annorlunda sätt med sina illustrationer i exempelvis photoshop. Säkert lite såntdär vardagstrams ibland ochså. 

Välkomna!